top of page
El Barco

ACCESORII LUX

Stabilit 2011

El Barco oferă în final de relaxare şi confort, camere luxoase şi spaţioase şi au decor special concepute pentru a completa înconjurătoare liniştită. Cu selectia noastra de 10 apartamente, putem satisface nevoilor individuale ale fiecărui oaspete. Mobilate confortabil şi bine echipate, fiecare din suita noastră este proiectat în mod diferit pentru a garanta o notă personală şi unic.Indiferent dacă sunteţi aici pentru a lucra sau să se relaxeze, camerele noastre oferă ambianţa perfectă, concentrat pentru a obţine maximum de sejur pe lacul de argint.

Recent, El Barco vă oferă o gamă bogată și variată de specialități culinare. De asemenea, vom aduce o selecție de alimente în camera dvs. în orice moment al zilei și al nopții. Acordăm o valoare deosebită unui amestec reușit de clasice regionale, mâncăruri internaționale și creații individuale.

El Barco
Este plăcerea noastră
pentru a vă face șederea la Silver Lake
de neuitat!

Vila El Barco, un apartament al cărui conținut a îndeplinit cele mai înalte standarde ale industriei moderne de turism și de catering timp de șapte ani, cu facilitățile de cazare, se află în imediata vecinătate a Lacului Argint, la numai 110 km distanță de Belgrad. Este ideal pentru vacanțe de familie, weekend-uri romantice sau întâlniri de afaceri.

Clădirea atrăgătoare de culori pastelate, ușor accesibilă de la drumul principal, este înconjurată de verdeață, iar în imediata vecinătate se află o pistă, un teren de golf, un restaurant, o pasarelă, o plajă și un parc acvatic. Vizitatorii vor fi încântați de designul neobișnuit, modern al interiorului și de lumina plăcută, o combinație care se potrivește perfect gustului unui oaspete modern. Există un parc auto cu supraveghere video pentru oaspeții noștri în incintă.

El Barco
El Barco
Unic
Stilul camerei

Un spațiu al cărui conținut a îndeplinit cele mai înalte standarde ale turismului modern. Vizitatorii vor fi încântați de designul neobișnuit, unic al interiorului și de lumina plăcută, o combinație care se potrivește perfect gustului unui oaspete modern.

CHECK-IN> 2PM

CHECK OUT> 11AM

Suntem bucuroși să oferim asistență pentru afaceri, pentru petrecerea timpului liber și pentru grupuri

Capacitatea totala a vilei este de 47 de paturi, din care 35 sunt standard (paturi duble sau paturi single) si 6 canapele funcționale pentru 2 persoane (situate în living).

Dacă aveți o cerere sau o dorință specială, vă rugăm să nu ezitați să întrebați. Vom face tot posibilul pentru a vă satisface nevoile.

El Barco
El Barco
El Barco 
RESTAURANT & BAR

MOMENT NU FUNȚIONEAZĂ

Alăturați-vă pentru o experiență

gastronomică adevărată

Întreaga noastră echipă culinară, lucrează foarte tare pentru a vă asigura că experiența dvs. de luat masa nu este deloc Spectacular! Scopul nostru este să vă lăsați să vă simțiți mulțumiți și fericiți în fiecare dintre vizitele dvs.

Restaurantul nostru este renumit pentru micul dejun bogat tip bufet și bucătărie modernă. Acordăm o valoare deosebită unui amestec reușit de clasice regionale, mâncăruri internaționale și creații individuale. În acest scop, utilizăm în cea mai mare măsură ingrediente proaspete și preferăm produsele regionale și sezoniere. Acest lucru este pentru că, pentru noi, să mănânce este să se bucure.

El Barco
El Barco

LOCAȚIE

Silver Lake Este situat în estul Serbiei, în regiunea Branicevo, în apropiere de Veliko Gradiste. Datorită popularității sale în țara noastră, acest lac este cunoscut ca "marea Serbiei". Are o lățime medie de 300 m și o lungime de 14 km. Această plajă populară printre numeroșii turiști a fost vizitată de zeci de ani datorită sărbătorilor, pescuitului și a vieții de noapte bogate, care promiteau un moment de neuitat de neuitat.

bottom of page